fbpx

Virtasalmen viljatuote Oy

Virtasalmen Viljatuote on myllytuotteita valmistava yritys, joka on toiminut alalla jo 20 vuotta. Yrityksen perusajatuksena on tarjota turvallisia, kotimaiseen työhön pohjautuvia gluteenittomia tuotteita. Virtasalmen Viljatuotteen tuotevalikoimaan kuuluu myllytuotteita, jotka eivät sisällä säilöntä- eivätkä lisäaineita tai vehnätärkkelystä. Laaja tuotevalikoima on osoitus yrityksen innovatiivisuudesta ja jatkuvasta tuotekehityksestä.

Virtasalmen viljatuotteen väki on omalla innostuneisuudellaan ja mielenkiinnollaan ollut loistava kumppani MavaSoftin kehityksessä. Jatkuva tuotteen kehitys on myös MavaSoftin toiminnassa oleellista.

Virtasalmella käytössämme on useita mavasoftin moduuleita. ”Kyllä on helppoa, kun kaikki toimii yhden ohjelman kautta.” Toteaa toimitusjohtaja Matti Toivanen.

Haluatko kokeilla ohjelmistoa käytännössä?

Hyödynnä maksutonta versiota

Voit rauhassa tutustua Mavasoftin ominaisuuksiin maksuttoman version avulla. Pääset testailemaan sen helppokäyttöisyyttä ja eri mahdollisuuksia oman toiminnan tehostamisen kannalta. Esittelemme sinulle ohjelmiston ja saat sen 14 päivän ajaksi käyttöösi. Kokeilu ei sido sinua mihinkään.

Varaa esittely

Lue myös nämä