fbpx

Laadukas järjestelmä takaa kriittisten toimintojen sujuvuuden

“Ystävällinen ja todella nopea asiakaspalvelu on Mavasoftin merkittävä etu – ei tarvitse jonottaa vaan etäyhteyden saa yleensä samantien puhelun aikana. Myös päivityspyyntöihin reagoidaan nopeasti”, kertoo Pelto-Paturi Oy:n yrittäjä Eliisa Peltomäki.

Pelto-Paturi viljelyttää, kunnostaa, pakkaa ja markkinoi sertifioitua siemenviljaa, nurmisiemeniä sekä palkokasveja koko Suomeen. Mavasoft -ohjelma on ollut heillä käytössä reilu viisi vuotta. Ohjelmiston valinnan tärkein kriteeri oli ominaisuus, joka on yritystoiminnan kannalta kriittinen:

“Käytin todella paljon aikaa sopivan ohjelman löytämiseen. Koska toimitamme siemeniä, tarvitsemme kauppaeräseurannan, ja jokainen myymämme siemenkilo pitää olla jäljitettävissä. Mavasoftissa tämä ominaisuus on tarpeeksi laadukas meidän tarpeisiin. Ohjelma on simppeli käyttää ja siinä on todella paljon eri toimintamahdollisuuksia”, Peltomäki kehuu.

Haluatko kokeilla ohjelmistoa käytännössä?

Hyödynnä maksutonta versiota

Voit rauhassa tutustua Mavasoftin ominaisuuksiin maksuttoman version avulla. Pääset testailemaan sen helppokäyttöisyyttä ja eri mahdollisuuksia oman toiminnan tehostamisen kannalta. Esittelemme sinulle ohjelmiston ja saat sen 14 päivän ajaksi käyttöösi. Kokeilu ei sido sinua mihinkään.

Varaa esittely

Lue myös nämä