fbpx

Joustavuutta ja sujuvuutta päivittäiseen työhön

“MavaSoft on kolmas ohjelmisto yrityksemme historiassa ja ehdottomasti niistä paras!” toteaa Etelä-Savon Hydrauliikkakeskukselta myynnistä vastaava Olli-Pekka Kinnunen.

Etelä-Savon Hydrauliikkakeskus on hydrauliikan, pneumatiikan ja erikoisletkujen sekä voimansiirron, sähkö,- ja käsityökalujen asiantuntijayritys. Heillä Mavasoftia on käytetty yrityksen toiminnan ja myynnin päivittäisenä tukena kymmenen vuotta. Käytössä ovat muun muassa myyntitilausten ja tarjousten hallinta, tuotetietojen ylläpito sekä kirjanpito ja reskontra.

“Parasta Mavasoftissa on sen hinta-laatusuhde ja joustavuus. Oman kokemuksen mukaan isompien tarjoajien ohjelmat ovat olleet liian jäykkiä meidän arkeen. Mavasoftissa ei ole mitään turhaa, joten sitä on yksinkertaista ja nopeaa käyttää. Se vastaa juuri meidän tarpeisiin. Toimintavarmuus on myös tärkeää ja arvostan Mavasoftin hyvää asiakastukea. Tarvittaessa apua on saanut aina nopeasti. Myös toiveet ohjelman päivityksessä on otettu hyvin huomioon”, Kinnunen kiteyttää.

Haluatko kokeilla ohjelmistoa käytännössä?

Hyödynnä maksutonta versiota

Voit rauhassa tutustua Mavasoftin ominaisuuksiin maksuttoman version avulla. Pääset testailemaan sen helppokäyttöisyyttä ja eri mahdollisuuksia oman toiminnan tehostamisen kannalta. Esittelemme sinulle ohjelmiston ja saat sen 14 päivän ajaksi käyttöösi. Kokeilu ei sido sinua mihinkään.

Varaa esittely

Lue myös nämä