fbpx

Mavasoft tuo helppoutta arkeen ja vastaa kehitystarpeisiin

“Meillä on itsellämme ollut yritystoimintamme alusta asti vahva näkemys siitä, että haluamme hoitaa asiat mahdollisimman pitkälti sähköisesti ja Mavasoft on ollut ratkaisu juuri tähän tarpeeseen”, kuvailee DeliVerden yrittäjä Liisa Lindroth.

DeliVerde Puutarhat Oy on turkulainen perheyritys, joka on palkittu laatutuottajana premium-laatuisten yrttien, salaattien ja vihannesten kasvattajana. He ovat käyttäneet Mavasoftia jo lähes 10 vuotta hyödyntäen monipuolisesti sen eri ominaisuuksia kuten tilausten hallintaa, reskontraa, kirjanpitoa sekä työaikaseurantaa.

“Mavasoftia meille aikoinaan suositteli tuttu yrittäjäkollega ja olemme olleet valintaamme todella tyytyväisiä! Ohjelma on helppo ottaa käyttöön ja sen tekijöillä on todella loistava asenne kehittämiseen asiakkaan tarpeet huomioiden. Yhteistyö on ollut mutkatonta”, Liisa kertoo.

“Voin todellakin vilpittömästi suositella Mavasoftia!

Haluatko kokeilla ohjelmistoa käytännössä?

Hyödynnä maksutonta versiota

Voit rauhassa tutustua Mavasoftin ominaisuuksiin maksuttoman version avulla. Pääset testailemaan sen helppokäyttöisyyttä ja eri mahdollisuuksia oman toiminnan tehostamisen kannalta. Esittelemme sinulle ohjelmiston ja saat sen 14 päivän ajaksi käyttöösi. Kokeilu ei sido sinua mihinkään.

Varaa esittely

Lue myös nämä